Huurrecht advocaat in Baarn

Solutio is een gespecialiseerd huurrecht advocatenkantoor in Baarn. Het niche kantoor staat klaar voor particulieren of ondernemers die worstelen met juridische vragen of geschillen met betrekking tot hun woonruimte of bedrijfsruimte. Zowel huurders als verhuurders kunnen op ons rekenen voor huuradviezen of juridische bijstand. Solutio staat altijd klaar met heldere oplossingen.

Solutio is uw huurrecht advocaat in Baarn

Solutio wordt geleid door Mirjam Koppe. Mirjam heeft de Specialisatieopleiding Huurrecht van de  Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) succesvol afgerond. De kernwaarden van het kantoor zijn betrokkenheid en duidelijkheid. Zo zet Solutio zich steevast volledig in voor uw rechten. Tijdens een eerlijke en open communicatie gaan we samen met u op zoek naar de juiste oplossingen op maat voor uw zaak.

Huurrecht woonruimten

Huurt of verhuurt u woonruimten dan kunt u rekenen op Solutio in Baarn. De huurrecht advocaat van Solutio vindt de juiste weg in een soms complex net van zeer specifieke en vaak ook (semi)dwingende wetsregels. Ik kan u o.a. helpen bij geschillen aangaande onderhuur, huurachterstand, renovaties, huurprijzen, gebreken, tijdelijke huurovereenkomsten, ontbindingen en opzeggingen.

Huurrecht bedrijfsruimten

Huurt of verhuurt u bedrijfsruimten dan kan advocatenkantoor Solutio u bijstaan inzake overeenkomsten, indeplaatsstellingen, ontruimingen, gebreken, etc. Voor huuradviezen kunt u rekenen op uw huurrecht advocaat in Baarn.

Contacteer uw huurrecht advocaat in Baarn

Contacteer Solutio. Advocatenkantoor Solutio garandeert u heldere en effectieve oplossingen op maat. Wilt u graag een afspraak? Bel dan 035 2003480 en spreek een passend tijdstip af. Het eerste halfuur van uw consult is helemaal gratis. Kies voor Solutio als uw huurrecht advocaat in Baarn.

Voordat ik advocaat werd heb ik zowel in Nederland als in ontwikkelingslanden gewerkt voor mensenrechten – en humanitaire organisaties.

Ik ben volledig gespecialiseerd in het huurrecht woon – en bedrijfsruimte en heb de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) succesvol afgerond.

 

Ik vind mijn vak geweldig omdat ik met mensen concrete problemen op mag lossen. Daar ben ik goed en creatief in. Verder ben ik duidelijk, communiceer ik eerlijk en open en ben ik betrokken bij mijn cliënten omdat mensen niet een zaak zijn maar een zaak hebben.

Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en Spaans.