Huurrecht advocaat in Bussum

Als huurrecht advocaat in Bussum heb ik mij  gespecialiseerd in het huurrecht van woon- en bedrijfsruimten en de specialisatieopleiding “Huurrecht” van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) met goed gevolg afgerond. Als huurrecht advocaat in Bussum houdt ik van het vak omdat het een uitdaging is om op een goede en creatieve wijze met mensen concrete problemen op te lossen. Naast creativiteit is hier vakkennis en een open en eerlijke communicatie met de cliënt voor nodig. Als  huurrecht advocaat van Solutio onderscheid ik mij van anderen omdat mijn uitgangspunt is dat mensen niet een zaak zijn maar een zaak hebben.

Wat kan de huurrecht advocaat in Bussum voor u betekenen?

Huurrecht advocaat in Bussum staat zowel huurders als verhuurders bij, het kan hierbij gaan om particulieren of ondernemers. Op de eerste plaats komt bij mij als huurrecht advocaat in Bussum altijd het streven om tot een oplossing te komen door te adviseren en te schikken. Dit kan een eventuele gang naar de rechter, met alle nare consequenties tot gevolg, voorkomen. Wanneer het geschil echter niet op die manier beslecht kan worden, kan ik u verdere juridische bijstand verlenen. U kunt hierbij denken aan zaken als:

  • Huurbeëindiging
  • Huurachterstand
  • Huurcontracten
  • Renovatie
  • Huurprijswijziging
  • Gebreken
  • Onderhuur
  • Indeplaatsstelling

Contact met huurrecht advocaat in Bussum

Bent u geïnteresseerd geraakt in het werk en de diensten van advocatenkantoor Solutio, wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neemt u dan contact op door middel van de mail of telefonisch via 035 2003480. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Het eerste half uur van het consult is gratis.

Voordat ik advocaat werd heb ik gewerkt in Zuid Oost Azië, Centraal Azië en in Spanje.

Ik ben volledig gespecialiseerd in het huurrecht woon – en bedrijfsruimte en heb de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) succesvol afgerond.

Ik vind mijn vak geweldig omdat ik met mensen concrete problemen op mag lossen. Daar ben ik goed en creatief in. Verder ben ik duidelijk, communiceer ik eerlijk en open en ben ik betrokken bij mijn cliënten omdat mensen niet een zaak zijn maar een zaak hebben.

Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en Spaans.