Huurrecht advocaat in Hilversum

Solutio is uw huurrecht advocaat in Hilversum. Worstelt u met juridische vraagstukken aangaande het huurrecht van woonruimten of bedrijfsruimten, dan ben ik de specialist die u kan helpen. U kunt bij mij terecht voor huuradviezen of voor juridisch advies bij huurgeschillen. Het niche kantoor staat klaar voor particulieren en ondernemers, voor huurders of verhuurders. Solutio gaat altijd op zoek naar een heldere en effectieve oplossing.

Solutio, huurrecht advocaat in Hilversum

Solutio is het kantoor van Mirjam Koppe, die als advocaat gespecialiseerd is in het huurrecht woon- en bedrijfsruimten. Mirjam deed ervaring op bij verschillende humanitaire- en mensenrechten organisaties. Ze heeft de Specialisatieopleiding Huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten, VHA met goed gevolg afgerond. De kernwaarden van haar kantoor zijn: betrokkenheid en duidelijkheid met een eerlijke en open communicatie.

Wat kan Solutio doen voor mijn woonruimte?

Als huurrecht advocaat in Hilversum kan ik  u juridisch advies verlenen met betrekking tot het huurrecht van woonruimten. Dit recht is bijzonder specifiek en de wetgever legt verhuurders van  woonruimten heel wat (semi ) dwingende regels op. Solutio kan u helpen bij het vinden van de juiste weg en helpen met geschillen over renovaties, huurprijzen, onderhuur, huurachterstand of het opzeggen van de huur.

Wat kan Solutio doen voor mijn bedrijfsruimte?

Solutio is gespecialiseerd in juridische bijstand met betrekking tot het huurrecht van bedrijfsruimten. Als gespecialiseerde huurrecht advocaat in Hilversum kan ik u helpen bij geschillen over huurovereenkomsten, huuroverdracht, renovaties, huurprijsverhoging of ontruiming. Ook voor huuradviezen kunt u bij mij terecht.

Kies Solutio als uw huurrecht advocaat in Hilversum

Solutio garandeert u helder en eerlijk advies. Wilt u graag een afspraak? Bel dan 035 2003480 om uw consult te regelen — het eerste halfuur is gratis. Samen vinden we vast een uitweg uit al uw huurvraagstukken.

Voordat ik advocaat werd heb ik zowel in Nederland als in ontwikkelingslanden gewerkt voor mensenrechten – en humanitaire organisaties.

Ik ben volledig gespecialiseerd in het huurrecht woon – en bedrijfsruimte en heb de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) succesvol afgerond.

 

Ik vind mijn vak geweldig omdat ik met mensen concrete problemen op mag lossen. Daar ben ik goed en creatief in. Verder ben ik duidelijk, communiceer ik eerlijk en open en ben ik betrokken bij mijn cliënten omdat mensen niet een zaak zijn maar een zaak hebben.

Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en Spaans.