Huurrecht advocaat in Huizen

Solutio, zo heet het kantoor van Mirjam Koppe, gespecialiseerde huurrecht advocaat in Huizen. Mirjam deed eerst ervaring op bij verschillende humanitaire organisaties in ontwikkelingslanden. Daarna specialiseerde ze zich in het huurrecht woon- en bedrijfsruimten. Als gespecialiseerde in het Huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) richtte Mirjam vervolgens Advocatenkantoor Solutio op, een gespecialiseerd huurrecht kantoor met kernwaarden zoals betrokkenheid, duidelijkheid, eerlijkheid en open communicatie.

Solutio, huurrecht advocaat in Huizen

Het huurrecht is gespecialiseerde materie. Vaak gaat het over regels met een (semi)dwingend karakter. Afwijken van die regels is soms uit den boze en ook vaak vernietigbaar door een huurder. Juridische fouten kunnen hier vergaande gevolgen hebben. In deze boeiende, maar complexe wereld kan Solutio u bijstaan om het juiste pad te vinden voor uw huurvraagstukken. Als huurrecht advocaat in Huizen staat Solutio klaar voor huurders of verhuurders, ondernemers of particulieren.

Voor woonruimten

De huurrecht advocaat in Huizen kan u helpen als huurder of verhuurder van woonruimten. Advocatenkantoor Solutio heeft een goed zicht op wetsregels en uitspraken van de rechter. U kunt bij Advocatenkantoor Solutio terecht voor verschillende vraagstukken, waaronder geschillen omtrent onderhuur, renovaties, huurachterstanden, opzegging, ontbinding, gebreken of huurprijzen.

Voor bedrijfsruimten

Als huurrecht advocaat in Huizen kan Advocatenkantoor Solutio ook de huurders en verhuurders van bedrijfsruimten bijstaan. Ondernemers kunnen bij Solutio niet enkel terecht voor huuradviezen; ze kunnen zich ook juridisch laten bijstaan bij geschillen. Vaak gaat het dan over zaken aangaande huurprijsaanpassing, ontbinding, opzegging, ontruiming, renovatie of indeplaatsstelling.

Kies voor Solutio als uw huurrecht advocaat in Huizen

Bent u op zoek naar een huurrecht advocaat in Huizen? Maak hier dan uw afspraak met Solutio of bel 035 2003480 voor alle regelingen. Het eerste halfuur van uw consult is volledig gratis. Wij garanderen u een duidelijke en open communicatie met heldere en effectieve oplossingen.

Voordat ik advocaat werd heb ik zowel in Nederland als in ontwikkelingslanden gewerkt voor mensenrechten – en humanitaire organisaties.

Ik ben volledig gespecialiseerd in het huurrecht woon – en bedrijfsruimte en heb de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) succesvol afgerond.

 

Ik vind mijn vak geweldig omdat ik met mensen concrete problemen op mag lossen. Daar ben ik goed en creatief in. Verder ben ik duidelijk, communiceer ik eerlijk en open en ben ik betrokken bij mijn cliënten omdat mensen niet een zaak zijn maar een zaak hebben.

Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en Spaans.