Huurrecht advocaat in Weesp

Ook dat is Solutio. Zoekt u dus een huurrecht advocaat in Weesp, dan kan ik u helpen. Het huurrecht woon en bedrijfsruimte is de niche van Advocatenkantoor Solutio.

Solutio, de huurrecht advocaat in Weesp

Het niche-concept achter Solutio is een creatie van Mirjam Koppe, huurrecht advocaat in Weesp. Zij is gefascineerd door het huurrecht woon- en bedrijfsruimten en heeft de Specialisatieopleiding Huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Succesvol afgerond. Bij de oprichting van Solutio stelde Mirjam 3 waarden voorop: openheid, eerlijkheid en duidelijkheid. Het zijn nog steeds de speerpunten in elke communicatie van de Advocatenkantoor Solutio.

Wat kunnen we doen voor particulieren?

Particulieren kunnen juridisch advies krijgen bij geschillen of anderszins. Het huurrecht voor woonruimten is vaak aan strenge wetsregels gebonden. Een goed overzicht en de knowhow om correct aan alle eisen te voldoen zijn essentieel. Solutio helpt u om uw confrontatie met het huurrecht tot een goed einde te brengen.

Wat kunnen we doen voor ondernemers?

Voor bedrijven kan Solutio aangepaste oplossingen bieden. Naast juridische bijstand bij (geschillen over) huurcontracten, renovaties, indeplaatsstelling of ontruiming kunt u bij mij ook terecht voor huuradvies.

Solutio is uw huurrecht advocaat in Weesp

Huurt of verhuurt u in Weesp, als particulier of ondernemer? Zit u met vragen over huurrecht of bent u verwikkeld in een juridisch huurdispuut? Als huurrecht advocaat in Weesp kan Advocatenkantoor Solutio u ongetwijfeld helpen. Komt u graag eens op consult? Bel dan 035 2003480 om een afspraak te regelen. Het eerste halfuur van ons gesprek is gratis.

Voordat ik advocaat werd heb ik gewerkt in Zuid Oost Azië, Centraal Azië en in Spanje.

Ik ben volledig gespecialiseerd in het huurrecht woon – en bedrijfsruimte en heb de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) succesvol afgerond.

Ik vind mijn vak geweldig omdat ik met mensen concrete problemen op mag lossen. Daar ben ik goed en creatief in. Verder ben ik duidelijk, communiceer ik eerlijk en open en ben ik betrokken bij mijn cliënten omdat mensen niet een zaak zijn maar een zaak hebben.

Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en Spaans.